Jack O'Connell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Barman (gościnnie)
7.1
3D Faceci w czerni 3
Men in Black III
2012 Barman (gościnnie)
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Celt (gościnnie)
7.7 2010 Barman (gościnnie)
7.1 2009 Barman (gościnnie)
5.0 2009 Barman (gościnnie)
7.3
Znudzony na śmierć
Bored to Death
2009 Barman (gościnnie)
7.9
Kumple
Skins
2007 James Cook
8.3 2007 Barman (gościnnie)
8.0 2007 Barman (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Barman (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Barman (gościnnie)
7.0
Tajemniczy Joe
Joe Gould's Secret
2000 Barman (gościnnie)
8.2
Requiem dla snu
Requiem for a Dream
2000 Barman (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Sprzedawca (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Barman (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Barman (gościnnie)
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Barman (gościnnie)
6.6
Pociąg z forsą
Money Train
1995 Barman (gościnnie)
7.5 1995 Barman (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Barman (gościnnie)
6.6
Rodzinny interes
Family Business
1989 Barman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack O'Connell filmy Jack O'Connell najlepsze filmy Jack O'Connell zdjęcia Jack O'Connell galeria Jack O'Connell biografia Jack O'Connell nominacje Jack O'Connell nagrody i wyróżnienia Jack O'Connell filmografia Jack O'Connell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.