Jack Kyle
Data urodzenia: 1968-04-07
Miejsce urodzenia: Knoxville, Tennessee, USA
Stan cywilny: żona Laura Otis (od 01.08.2004)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.3 2010 Larry Grill (gościnnie)
4.8 2009 Larry Grill (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Larry Grill (gościnnie)
7.3 2002 Larry Grill (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Larry Grill (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Larry Grill (gościnnie)
7.4
Kolekcjoner
Kiss the Girls
1997 Larry Grill (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Larry Grill (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Larry Grill (gościnnie)
6.6
Epidemia
Outbreak
1995 Larry Grill (gościnnie)
5.4 1994 Larry Grill (gościnnie)
7.8 1994 Larry Grill (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack Kyle filmy Jack Kyle najlepsze filmy Jack Kyle zdjęcia Jack Kyle galeria Jack Kyle biografia Jack Kyle nominacje Jack Kyle nagrody i wyróżnienia Jack Kyle filmografia Jack Kyle aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.