Jack Klaff
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 1997 Malvoisin
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Freddie Bonavita (gościnnie)
5.5 1995 Francis Burgoyne (gościnnie)
8.5 1994 Lord Eudo Blount (gościnnie)
7.0 1993 Drew Wilkes (gościnnie)
8.8
Akta Sherlocka Holmesa
Case-Book of Sherlock Holmes, The
1991 Czcigodny Philip Green (gościnnie)
0.0 1987 Rawdon Crawley
8.5 1983 Karachan
8.4 1982 Dwight
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Strażnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack Klaff filmy Jack Klaff najlepsze filmy Jack Klaff zdjęcia Jack Klaff galeria Jack Klaff biografia Jack Klaff nominacje Jack Klaff nagrody i wyróżnienia Jack Klaff filmografia Jack Klaff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.