Jack Impellizzeri
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Hissrich (gościnnie)
8.3 2011 Hissrich (gościnnie)
0.0 2009 Brian Thompson (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Brian Thompson (gościnnie)
7.1 2008 Pan Sabatino (gościnnie)
8.0 2007 Officer Hahn (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Michael (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Brian Thompson (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Dostawca (gościnnie)
7.6 2003 Brian Thompson (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Brian Thompson (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Brian Thompson (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Brian Thompson (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Brian Thompson (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Brian Thompson (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Brian Thompson (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Brian Thompson (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Brian Thompson (gościnnie)
7.4
Pod koszem
Hang Time
1995 Brian Thompson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack Impellizzeri filmy Jack Impellizzeri najlepsze filmy Jack Impellizzeri zdjęcia Jack Impellizzeri galeria Jack Impellizzeri biografia Jack Impellizzeri nominacje Jack Impellizzeri nagrody i wyróżnienia Jack Impellizzeri filmografia Jack Impellizzeri aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.