Jack Heller
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 George Isaacs
0.0 2010 Louis Lambert
5.8 1992 (gościnnie)
7.3 1990 Aaron Derschenbaum (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Phillipe (gościnnie)
6.3 1986 Randall Brooks (1987) (gościnnie)
5.7 1986 (gościnnie)
7.5 1985 Smith (gościnnie)
7.5
Gliniarz z Beverly Hills
Beverly Hills Cop
1984 Szef restauracji w klubie Harrow
5.6 1984 Sędzia
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 (gościnnie)
8.3 1983 (gościnnie)
7.1 1982 Paul (gościnnie)
8.2 1982 Chaim (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Teus Stavros (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Aly Samarkian (właściciel kasyna) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack Heller filmy Jack Heller najlepsze filmy Jack Heller zdjęcia Jack Heller galeria Jack Heller biografia Jack Heller nominacje Jack Heller nagrody i wyróżnienia Jack Heller filmografia Jack Heller aktor Jack Heller reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.