Jack Griffin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 1977 Członek ekipy (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Odźwierny (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Oficer Charles Collins (gościnnie)
10.0 1974 Gospodarz (gościnnie)
10.0 1973 Policjant
8.0 1973 (niewymieniony w czołówce)
7.3 1973 Domowy detektyw (gościnnie)
7.8 1972 Dostawca (gościnnie)
6.9 1968 Kierownik (1970) (gościnnie)
7.7 1968 Ochroniarz
7.2 1967 Pierwszy pomocnik w ZOO (gościnnie)
8.8 1964 Kolekcjoner kiczu (gościnnie)
8.7 1954 Gliniarz (gościnnie) (niewymieniony

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack Griffin filmy Jack Griffin najlepsze filmy Jack Griffin zdjęcia Jack Griffin galeria Jack Griffin biografia Jack Griffin nominacje Jack Griffin nagrody i wyróżnienia Jack Griffin filmografia Jack Griffin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.