Jack Finsterer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2009
7.6
Córki McLeoda
McLeod's Daughters
2001 Marty (gościnnie)
7.7 1999 Gleeg (gościnnie)
7.3
Zaginiony świat
Lost World, The
1999 Melrick (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Damien Trelawny (gościnnie)
3.6 1994 Detektyw Johnny Kowalski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack Finsterer filmy Jack Finsterer najlepsze filmy Jack Finsterer zdjęcia Jack Finsterer galeria Jack Finsterer biografia Jack Finsterer nominacje Jack Finsterer nagrody i wyróżnienia Jack Finsterer filmografia Jack Finsterer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.