Jack Esformes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2002 Mężczyzna #1 (gościnnie)
5.9 2000 Kelner (gościnnie)
6.7 1999 Zabłąkany agent (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Neil (gościnnie)
7.0 1999 Adwokat (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Lekarz (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Chirurg (gościnnie)
7.4 1990 Mike (gościnnie)
8.2 1989 Nabywca orzechów (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack Esformes filmy Jack Esformes najlepsze filmy Jack Esformes zdjęcia Jack Esformes galeria Jack Esformes biografia Jack Esformes nominacje Jack Esformes nagrody i wyróżnienia Jack Esformes filmografia Jack Esformes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.