Jack Conley
Data urodzenia: żona Franc

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Szeryf Costello (gościnnie)
10.0 2011 Szeryf Costello (gościnnie)
0.0 2011 Szeryf Costello (gościnnie)
8.5 2010 Szeryf Costello (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Szef Donner (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Szeryf Costello (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Szeryf Britton (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Szeryf Costello (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Jasper Hovey (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Szeryf Costello (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Szeryf Costello (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Szeryf Costello (gościnnie)
7.3 2002 Seth Ellers (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Szeryf Costello (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Szeryf Costello (gościnnie)
6.6
Cela
Cell, The
2000 Szeryf Costello (gościnnie)
0.0 2000 Szeryf Costello (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jack Herson (gościnnie)
7.7
Godzina zemsty
Payback
1999 Szeryf Costello (gościnnie)
8.3
Luzaki i kujony
Freaks and Geeks
1999 Szeryf Costello (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Szeryf Costello (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Szeryf Costello (gościnnie)
7.6 1999 Szeryf Costello (gościnnie)
7.6
Pocałunek Judasza
Judas Kiss
1998 Szeryf Costello (gościnnie)
7.6
Tajemnice Los Angeles
L.A. Confidential
1997 Szeryf Costello (gościnnie)
7.9
Gracze
Players
1997 Szeryf Costello (gościnnie)
7.4 1997 Szeryf Costello (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Szeryf Costello (gościnnie)
8.0
Edie i Pen
Edie & Pen
1996 Szeryf Costello (gościnnie)
8.1
Więzy krwi
Kindred: The Embraced
1996 Szeryf Costello (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Szeryf Costello (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Szeryf Costello (gościnnie)
7.4 1995 Szeryf Costello (gościnnie)
7.0 1995 Szeryf Costello (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Szeryf Costello (gościnnie)
7.6 1993 Szeryf Costello (gościnnie)
0.0

0 Szeryf Costello (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack Conley filmy Jack Conley najlepsze filmy Jack Conley zdjęcia Jack Conley galeria Jack Conley biografia Jack Conley nominacje Jack Conley nagrody i wyróżnienia Jack Conley filmografia Jack Conley aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.