Jack Blessing
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Niechluj / Duch z Wojny Secesyjnej (głos)
8.7 2002 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.2
Trzynaście dni
Thirteen Days
2000 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.0 2000 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Oficer Danny Finn (gościnnie)
6.4
Wiecie, jak jest...
It's Like, You Know...
1999 Dr Jack Preijers (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Dr Jack Preijers (gościnnie)
9.1
Inny w klasie
Smart Guy
1997 Dr Jack Preijers (gościnnie)
6.5 1997 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.4 1997 Dr Jack Preijers (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Dr Jack Preijers (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Dr Jack Preijers (gościnnie)
5.2 1996 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Dr Jack Preijers (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Dr Jack Preijers (gościnnie)
8.1
Naga Prawda
Naked Truth, The
1995 Dr Jack Preijers (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.6 1993 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dr Jack Preijers (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.7 1989 Dr Jack Preijers (gościnnie)
5.8 1988 Dr Jack Preijers (gościnnie)
6.8 1988 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.5 1987 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.5 1985 Dr Jack Preijers (gościnnie)
10.0 1983 Dr Jack Preijers (gościnnie)
8.2 1982 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Dr Jack Preijers (gościnnie)
7.1 1976 Dr Jack Preijers (gościnnie)
0.0

0 Dr Jack Preijers (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack Blessing filmy Jack Blessing najlepsze filmy Jack Blessing zdjęcia Jack Blessing galeria Jack Blessing biografia Jack Blessing nominacje Jack Blessing nagrody i wyróżnienia Jack Blessing filmografia Jack Blessing aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.