Jack Axelrod
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2011 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
8.2 2011 Staruszek (gościnnie)
7.7 2011 Charlie (gościnnie)
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
7.6
Jess i chłopaki
New Girl
2011 Charlie (gościnnie)
8.3 2011 Staruszek (gościnnie)
4.0 2010 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
5.9
Prawo ciążenia
Labor Pains
2009 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
6.5 2009 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
7.6 2009 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
8.3 2006 Nelson (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
6.4
Do usług
Help, The
2004 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
7.6 2001 Włoch (gościnnie)
7.6 2001 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
6.8 2000 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
6.7 1999 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
7.6 1995 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
6.8 1993 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
7.2 1988 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
9.0 1984 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
7.3 1973 Bardzo stary człowiek (gościnnie)
0.0

0 Bardzo stary człowiek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jack Axelrod filmy Jack Axelrod najlepsze filmy Jack Axelrod zdjęcia Jack Axelrod galeria Jack Axelrod biografia Jack Axelrod nominacje Jack Axelrod nagrody i wyróżnienia Jack Axelrod filmografia Jack Axelrod aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.