Jacinto Taras Riddick
Data urodzenia: Norfolk, W

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
1.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Navarro (gościnnie)
6.2 2010 Navarro (gościnnie)
0.0 2009 Navarro (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Navarro (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Navarro (gościnnie)
5.7
Tatuaż
In the Cut
2003 Navarro (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Navarro (gościnnie)
8.4 2000 Navarro (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Navarro (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Navarro (gościnnie)
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Navarro (gościnnie)
7.5 1995 Navarro (gościnnie)
7.9 1994 Navarro (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Navarro (gościnnie)
7.6 1993 Navarro (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jacinto Taras Riddick filmy Jacinto Taras Riddick najlepsze filmy Jacinto Taras Riddick zdjęcia Jacinto Taras Riddick galeria Jacinto Taras Riddick biografia Jacinto Taras Riddick nominacje Jacinto Taras Riddick nagrody i wyróżnienia Jacinto Taras Riddick filmografia Jacinto Taras Riddick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.