Jacek Strzemżalski
Data urodzenia: 1955-08-10
Miejsce urodzenia: 2001-05-15
Stan cywilny: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 1994 Człowiek Bolesława Polany (gościnnie)
6.8 1991 Milicjant (gościnnie)
6.1 1989 Wypych, pacjent Pasikonika
7.4 1989 Pracownik zakładów
8.2 1987 (gościnnie)
7.1 1986 Robert, kolega Jurka
7.5 1985 Strażnik więzienny
7.9 1984 Motocyklista(gościnnie)
7.4 1984 "Konik" pod kinem (gościnnie)
6.2 1984 Oskarżyciel Korytki / Prokurator
7.1 1983 (niewymieniony w czołówce)
8.3 1983 Listonosz (gościnnie)
7.1 1982 Malarz Jankowski
6.3 1982 Student Józef, współlokator Kamila
6.6 1981 Mężczyzna na przyjęciu w domu Jerzego
6.1 1981 Dostawca telewizora(niewymieniony w czołówce)
7.4 1981 Wnuk odprowadzający starca na pobranie krwi
6.3 1980 Mechanik samochodowy
7.4 1980 Kolega Witolda z pracy
7.8 1980 "Gruby", kolega Włodka ze studiów(gościnnie)
7.8
Dom
1980 Warszawiak na stopniach pociągu (gościnnie)
7.3 1977 "Gruby"

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jacek Strzemżalski filmy Jacek Strzemżalski najlepsze filmy Jacek Strzemżalski zdjęcia Jacek Strzemżalski galeria Jacek Strzemżalski biografia Jacek Strzemżalski nominacje Jacek Strzemżalski nagrody i wyróżnienia Jacek Strzemżalski filmografia Jacek Strzemżalski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.