Jacek Ryniewicz
Data urodzenia: 2003-04-14

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.3 2002 Stary elf (gościnnie)
7.8 1997 Ochroniarz "Siary"
6.8 1993 Rycerz
7.3 1989 Milicjant prowadzący Bysia
7.6 1988 Bijący się z Sobczykami na stacji (niewymieniony w czołówce)
7.0 1987 (odc. 8) (gościnnie)
4.7 1984 Uczestnik akcji "Wózek"
7.4 1980 Gestapowiec (odc. 1-4) (gościnnie)
5.7 1978 (odc. 2 i 8)(gościnnie)
7.5 1973

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jacek Ryniewicz filmy Jacek Ryniewicz najlepsze filmy Jacek Ryniewicz zdjęcia Jacek Ryniewicz galeria Jacek Ryniewicz biografia Jacek Ryniewicz nominacje Jacek Ryniewicz nagrody i wyróżnienia Jacek Ryniewicz filmografia Jacek Ryniewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.