Jacek Kopczyński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2011 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
5.7 2010 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.2 2010 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.7 2010 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
5.9
Kick Strach się bać
Kick Buttowski: Suburban Daredevil
2010 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.5
Zafalowani
Stoked
2009 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.7 2008 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.8
Gwiezdne wojny: Wojny klonów
Star Wars: The Clone Wars
2008 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.5 2007 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.9
Fineasz i Ferb
Phineas and Ferb
2007 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
4.3 2007 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
4.6 2007 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
5.9 2007 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.5 2007 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
5.4 2006 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
5.7
Kudłaty i Scooby Doo na tropie
Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue!
2006 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.8
Fantastyczna Czwórka
Quatre fantastiques, Les
2006 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
3.5 2005 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.4 2005 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
5.3 2005 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.1
Transformers - Cybertron
Transformers: Galaxy Force
2005 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.9
Action Man A.T.O.M.
A.T.O.M - Alpha Teens on Machines
2005 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.1 2005 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.9
Porażki Króla Artura
King Arthur's Disasters
2005 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
4.4
Power Rangers Dino Grzmot
Power Rangers DinoThunder
2004 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.8
Wymiar Delta
Delta State
2004 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
4.2
Atomowa Betty
Atomic Betty
2004 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.0
Świat Todda
Todd World
2004 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.9 2004 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
8.1
Ruchomy zamek Hauru
Hauru no ugoku shiro
2004 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
8.1 2003 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.6
Dziewczyny i miłość
Girls in Love
2003 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Młodzi Tytani
Teen Titans
2003 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.6
Martin tajemniczy
Martin Mystery
2003 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.1 2003 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.1
Legenda Nezha
Legend of Nezha, The
2003 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
5.8 2003 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
4.7 2002 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.7
Słoń Benjamin
Benjamin Blümchen
2002 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
5.8
Mucha Lucha
¡Mucha Lucha!
2002 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.3
Dziewczyny, chłopaki
Girlstuff/Boystuff
2002 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.7
Cyberłowcy
Cyberchase
2002 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.2 2002 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.4
Ach, ten Andy!
What's with Andy?
2001 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.5
Aparatka
Braceface
2001 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.0
Przygody Timmy'ego
Fairly OddParents, The
2001 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
5.1 2001 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.8 2001 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
5.3
Cubix: Roboty dla każdego
Cubix: Robots for Everyone
2001 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
3.7 2001 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
8.0
X-Men: Ewolucja
X-Men: Evolution
2000 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.5 2000 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.9 2000 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
5.9
Pokémon 2: Uwierz w swoją siłę
Gekijô-ban poketto monsutâ: Maboroshi no pokemon: Rugia bakutan
1999 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.4 1999 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.8
Jam łasica
I Am Weasel
1999 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.1 1999 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.2
Świat Elmo
Elmo's World
1999 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.9 1999 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.2
SpongeBob Kanciastoporty
SpongeBob SquarePants
1999 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.7
Tajne akta Psiej Agencji
Secret Files of the SpyDogs, The
1998 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Eerie, Indiana: Inny Wymiar
Eerie, Indiana: The Other Dimension
1998 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
3.0 1997 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.6 1997 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
5.2
Wojownicze żółwie ninja - następna mutacja
Ninja Turtles: The Next Mutation
1997 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
8.6
Sam i Max: Niezależni policjanci
Sam & Max: Freelance Police
1997 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.8
Kosmiczne Biuro Śledcze
Bureau of Alien Detectors
1996 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.3 1996 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.5
Gęsia skórka
Goosebumps
1995 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Maska
Mask, The
1995 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.6
Timon i Pumba
Timon and Pumbaa
1995 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.5
Księżniczka Tenko
Princess Tenko and the Guardians of the Magic
1995 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
8.7
Strażnicy Dobrej Nowiny
Story Keepers, The
1995 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.2
Kleszcz
Tick, The
1994 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.4
Superświnka
Tonde Buurin
1994 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.6
Kot Ik!
Eek! the Cat
1992 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.4
Piotruś Pan i Piraci
Peter Pan and the Pirates
1990 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.8
Przygody Syrenki
Sirenetta innamorata, Una
1990 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.3
Wojownicze Żółwie Ninja
Teenage Mutant Ninja Turtles
1987 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.2
Yogi, łowca skarbów
Yogi's Treasure Hunt
1985 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.9 1985 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.1
Łebski Harry
Heathcliff & the Catillac Cats
1984 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
1981 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.4
Scooby-Doo
Scooby-Doo/Dynomutt Hour, The
1976 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.2
Huckleberry Finn
Huckleberry-No Boken
1976 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.4
Nowy Scooby Doo
New Scooby-Doo Movies, The
1972 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.5
Scooby-Doo: Gdzie jesteś?
Scooby-Doo, Where Are You!
1969 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.5 1961 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)
6.7 1959 Gołąb (polski dubbing) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jacek Kopczyński filmy Jacek Kopczyński najlepsze filmy Jacek Kopczyński zdjęcia Jacek Kopczyński galeria Jacek Kopczyński biografia Jacek Kopczyński nominacje Jacek Kopczyński nagrody i wyróżnienia Jacek Kopczyński filmografia Jacek Kopczyński aktor Jacek Kopczyński reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.