Jacek Kawalec
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Zdzich (polski dubbing)
5.8
Żółwik Sammy 2
Sammy's avonturen 2
2012 Marco (polski dubbing)
6.8 2011 Zdzich (polski dubbing)
6.8 2011 Zdzich (polski dubbing)
6.6 2011 Zdzich (polski dubbing)
5.6 2009 Zdzich (polski dubbing)
6.3 2008 Zdzich (polski dubbing)
5.4 2007 Zdzich (polski dubbing)
4.5 2007 Zdzich (polski dubbing)
5.1 2007 Zdzich (polski dubbing)
6.4
George prosto z drzewa
George of the Jungle
2007 Zdzich (polski dubbing)
5.5 2005 Zdzich (polski dubbing)
5.5 2005 Zdzich (polski dubbing)
6.6 2003 Zdzich (polski dubbing)
7.2 2003 Zdzich (polski dubbing)
7.1
Gdzie jest Nemo?
Finding Nemo
2003 Grouper / Gerald (polski dubbing)
7.2
Jak dwie krople wody
So Little Time
2001 Zdzich (polski dubbing)
6.2
Bliźniaki Cramp
Cramp Twins, The
2001 Zdzich (polski dubbing)
6.1 2001 Zdzich (polski dubbing)
7.2
Owca w Wielkim Mieście
Sheep In The Big City
2000 Zdzich (polski dubbing)
7.1
Dawno temu w trawie
Bug's Life, A
1998 Zdzich (polski dubbing)
7.0 1998 Zdzich (polski dubbing)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Zdzich (polski dubbing)
7.2
Kacza paczka
Quack Pack
1996 Zdzich (polski dubbing)
5.1 1993 Zdzich (polski dubbing)
6.6
Kot Ik!
Eek! the Cat
1992 Zdzich (polski dubbing)
7.7
Muminki
Moomins
1990 Zdzich (polski dubbing)
7.8 1988 Zdzich (polski dubbing)
6.2 1987 Zdzich (polski dubbing)
8.3
Leśna rodzina
Sylvanian Families
1987 Zdzich (polski dubbing)
7.3 1987 Zdzich (polski dubbing)
6.5 1986 Zdzich (polski dubbing)
7.7 1986 Zdzich (polski dubbing)
6.7 1985 Zdzich (polski dubbing)
6.2 1984 Zdzich (polski dubbing)
7.0
Jetsonowie
Jetsons, The
1962 Zdzich (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jacek Kawalec filmy Jacek Kawalec najlepsze filmy Jacek Kawalec zdjęcia Jacek Kawalec galeria Jacek Kawalec biografia Jacek Kawalec nominacje Jacek Kawalec nagrody i wyróżnienia Jacek Kawalec filmografia Jacek Kawalec aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.