Jacek Godek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 1989
7.1 1986
6.7 1986
7.0 1986
6.1 1985 Paser

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Jacek Godek filmy Jacek Godek najlepsze filmy Jacek Godek zdjęcia Jacek Godek galeria Jacek Godek biografia Jacek Godek nominacje Jacek Godek nagrody i wyróżnienia Jacek Godek filmografia Jacek Godek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.