J. Scott Shonka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Detektyw (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Detektyw (gościnnie)
7.3 2004 Złota rączka (gościnnie)
7.8 2003 Detektyw (gościnnie)
7.5 2002 Detektyw (gościnnie)
7.0
Gniew oceanu
Perfect Storm, The
2000 Detektyw (gościnnie)
7.6 1999 Detektyw (gościnnie)
6.4 1997 Detektyw (gościnnie)
7.2
Zaginiony Świat: Park Jurajski
Lost World: Jurassic Park, The
1997 Detektyw (gościnnie)
7.0 1995 Detektyw (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

J. Scott Shonka filmy J. Scott Shonka najlepsze filmy J. Scott Shonka zdjęcia J. Scott Shonka galeria J. Scott Shonka biografia J. Scott Shonka nominacje J. Scott Shonka nagrody i wyróżnienia J. Scott Shonka filmografia J. Scott Shonka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.