J. Rene Pena
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Umundurowana policjantka (gościnnie)
8.0 2010 Umundurowana policjantka (gościnnie)
8.2 2009 Umundurowana policjantka (gościnnie)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Umundurowana policjantka (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Umundurowana policjantka (gościnnie)
8.3 2006 Umundurowana policjantka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

J. Rene Pena filmy J. Rene Pena najlepsze filmy J. Rene Pena zdjęcia J. Rene Pena galeria J. Rene Pena biografia J. Rene Pena nominacje J. Rene Pena nagrody i wyróżnienia J. Rene Pena filmografia J. Rene Pena aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.