J. R. Cacia
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Oficer Soltes (gościnnie)
7.3 2012 Oficer Soltes (gościnnie)
7.4 2012 Brice
7.9 2011 Oficer Soltes (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Pan Fitzgerald (gościnnie)
7.5 2007 Oficer Soltes (gościnnie)
8.3 2006 Funkcjonariusz Gordon (gościnnie)
7.8
Tajemnice Palm Springs
Hidden Palms
2006 Oficer Soltes (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Oficer Soltes (gościnnie)
7.3 2004 Mickey Donovan (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Oficer Soltes (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Oficer Soltes (gościnnie)
7.3 2002 Craig Potter (gościnnie)
0.0 2001 Oficer Soltes (gościnnie)
8.2 1998 Oficer Soltes (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Oficer Soltes (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Oficer Soltes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

J. R. Cacia filmy J. R. Cacia najlepsze filmy J. R. Cacia zdjęcia J. R. Cacia galeria J. R. Cacia biografia J. R. Cacia nominacje J. R. Cacia nagrody i wyróżnienia J. R. Cacia filmografia J. R. Cacia aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.