J. Patrick McCormack
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2007 Kenneth Dillon (gościnnie)
8.0 2007 Kenneth Dillon (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Kenneth Dillon (gościnnie)
6.3
Człowiek widmo
Hollow Man
2000 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.8
Poziom 9
Level 9
2000 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.6 2000 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.6 1998 Kenneth Dillon (gościnnie)
6.7
Nie wierzcie bliźniaczkom
Parent Trap, The
1998 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.2
Północ w ogrodzie dobra i zła
Midnight in the Garden of Good and Evil
1997 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.2
Zaginiony Świat: Park Jurajski
Lost World: Jurassic Park, The
1997 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.5 1997 Kenneth Dillon (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Kenneth Dillon (gościnnie)
8.1
Naga Prawda
Naked Truth, The
1995 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.6 1995 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.0 1995 Kenneth Dillon (gościnnie)
6.7
Władcy marionetek
Puppet Masters, The
1994 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.6 1994 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Kenneth Dillon (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Kenneth Dillon (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Brent Tufeld (gościnnie)
7.4 1990 Kenneth Dillon (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Senator Furman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

J. Patrick McCormack filmy J. Patrick McCormack najlepsze filmy J. Patrick McCormack zdjęcia J. Patrick McCormack galeria J. Patrick McCormack biografia J. Patrick McCormack nominacje J. Patrick McCormack nagrody i wyróżnienia J. Patrick McCormack filmografia J. Patrick McCormack aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.