Izzy Diaz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Ignacio (gościnnie)
6.3 2010 Ignacio (gościnnie)
1.7 2009 Ignacio (gościnnie)
5.0 2006 Ignacio (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Ignacio (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Parkingowy / Ernesto (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Ignacio (gościnnie)
7.5 2002 Hector Morales (gościnnie)
8.7 2002 Ignacio (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Ignacio (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Ignacio (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Izzy Diaz filmy Izzy Diaz najlepsze filmy Izzy Diaz zdjęcia Izzy Diaz galeria Izzy Diaz biografia Izzy Diaz nominacje Izzy Diaz nagrody i wyróżnienia Izzy Diaz filmografia Izzy Diaz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.