Iwona Sul
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2003 (gościnnie)
6.7 1997
5.2 1995 Modelka współpracujca z Kranachem (gościnnie)
6.7 1994 Dziewczyna przymierzjąca kostiumy (gościnnie)
5.4 1992 Pani Tereska, asystentka Wronika
6.5 1988

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Iwona Sul filmy Iwona Sul najlepsze filmy Iwona Sul zdjęcia Iwona Sul galeria Iwona Sul biografia Iwona Sul nominacje Iwona Sul nagrody i wyróżnienia Iwona Sul filmografia Iwona Sul aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.