Ivonne Schönherr
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2004 Lara Grothe
7.5 2002 Yvonne
4.0 1999 Marie (gościnnie)
7.0 1997 Tina (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Nadine (gościnnie)
0.0 1995 Sabrina (gościnnie)
5.0 1981 Eva Roth (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ivonne Schönherr filmy Ivonne Schönherr najlepsze filmy Ivonne Schönherr zdjęcia Ivonne Schönherr galeria Ivonne Schönherr biografia Ivonne Schönherr nominacje Ivonne Schönherr nagrody i wyróżnienia Ivonne Schönherr filmografia Ivonne Schönherr aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.