Ivar Brogger
Data urodzenia: 1947-01-10
Miejsce urodzenia: Saint Paul, Minnesota, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Vincent Sandinsky (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.7
Inwazja
Invasion
2005 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 John Kelton (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Vincent Sandinsky (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Vincent Sandinsky (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.5 2002 Zastępca komisarza (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.3 2000 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jacob Wolf (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Vincent Sandinsky (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.6 1995 Vincent Sandinsky (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Vincent Sandinsky (gościnnie)
7.6 1993 Vincent Sandinsky (gościnnie)
6.7
Szalony Megs
Jacknife
1989 Vincent Sandinsky (gościnnie)
5.7 1986 Vincent Sandinsky (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ivar Brogger filmy Ivar Brogger najlepsze filmy Ivar Brogger zdjęcia Ivar Brogger galeria Ivar Brogger biografia Ivar Brogger nominacje Ivar Brogger nagrody i wyróżnienia Ivar Brogger filmografia Ivar Brogger aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.