Ivana Miličević
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Kobieta w czerni (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.6 2007 Kobieta w czerni (gościnnie)
10.0 2007 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.8 2007 Ilsa Trinchina (gościnnie)
8.0 2006 Kobieta w czerni (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.3
Brzydula Betty
Ugly Betty
2006 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.4 2006 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Kobieta w czerni (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Kobieta w czerni (gościnnie)
4.0 2003 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.9 2003 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.3 2002 Jen Kemp (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Kobieta w czerni (gościnnie)
6.6
Bez pamięci
Head Over Heels
2001 Kobieta w czerni (gościnnie)
6.9 2001 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.5
Fenomen żonatego faceta
Mind of the Married Man, The
2001 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.3 2001 Kobieta w czerni (gościnnie)
6.8
Zawód: szpieg
Secret Agent Man
2000 Kobieta w czerni (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Kobieta w czerni (gościnnie)
4.0
Wojacy na medal
Army Show, The
1998 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.7 1998 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Kobieta w czerni (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Kobieta w czerni (gościnnie)
8.5 1995 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Kori (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Kobieta w czerni (gościnnie)
7.4 1990 Kobieta w czerni (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ivana Miličević filmy Ivana Miličević najlepsze filmy Ivana Miličević zdjęcia Ivana Miličević galeria Ivana Miličević biografia Ivana Miličević nominacje Ivana Miličević nagrody i wyróżnienia Ivana Miličević filmografia Ivana Miličević aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.