Ivana Andrlová
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1992
6.0 1988 Marta
7.8
Latający Czestmir
Létající Cestmír
1984 Susanne Trenkel
8.6 1984 Dziewczyna Jardy
7.0 1982 Irena Semberová
7.8 1979 Koleżanka Petera
6.8
Trzydzieści przypadków Majora Zemana
30 případů majora Zemana
1974 Lída, córka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ivana Andrlová filmy Ivana Andrlová najlepsze filmy Ivana Andrlová zdjęcia Ivana Andrlová galeria Ivana Andrlová biografia Ivana Andrlová nominacje Ivana Andrlová nagrody i wyróżnienia Ivana Andrlová filmografia Ivana Andrlová aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.