Ivan Vyskočil
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2001 Petr Sádlo, były mąż Ruzenki
6.0 1988 Kapitan Siska
8.0 1985 Członek ruchu oporu
0.0 1985 Jirí Sikita
7.8
Latający Czestmir
Létající Cestmír
1984 Pan Janda (nauczyciel)
0.0 1978

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ivan Vyskočil filmy Ivan Vyskočil najlepsze filmy Ivan Vyskočil zdjęcia Ivan Vyskočil galeria Ivan Vyskočil biografia Ivan Vyskočil nominacje Ivan Vyskočil nagrody i wyróżnienia Ivan Vyskočil filmografia Ivan Vyskočil aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.