Ivan Martin
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Dan Picah (gościnnie)
2.8 2011 Dan Picah (gościnnie)
0.0 2011 Dan Picah (gościnnie)
8.4 2011 Dan Picah (gościnnie)
8.3 2011 Victor (gościnnie)
0.0 2010 Dan Picah (gościnnie)
5.7 2010 Dan Picah (gościnnie)
6.3 2009 Dan Picah (gościnnie)
7.5
Czerwony orzeł
Águila roja
2009 Dan Picah (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Dan Picah (gościnnie)
8.0
Układy
Damages
2007 Dan Picah (gościnnie)
8.2
Internat
Internado, El
2007 Dan Picah (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Dan Picah (gościnnie)
7.5 2000 Dan Picah (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Dan Picah (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Kenny Giacolone (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Dan Picah (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ivan Martin filmy Ivan Martin najlepsze filmy Ivan Martin zdjęcia Ivan Martin galeria Ivan Martin biografia Ivan Martin nominacje Ivan Martin nagrody i wyróżnienia Ivan Martin filmografia Ivan Martin aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.