Ivan Bonar
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 1987 (gościnnie)
7.5
ALF
1986 Dean Houseman (gościnnie)
8.5 1986 Sędzia (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Wilmont Oliver (1988) (gościnnie)
6.3 1986 Sędzia (1986) (gościnnie)
8.0
Dynastia Colbych
Colbys, The
1985 Henderson Palmer (1985-1986)
10.0 1985 Harry Crampton
5.5 1984 Doktor Elliot (gościnnie)
7.5 1984 Jeffrey (gościnnie)
10.0 1983 (gościnnie)
6.3 1983 Carter Hendricks (gościnnie)
7.1 1982 (gościnnie)
8.2 1981 Dozorca (gościnnie)
6.8 1981 Paolo Visconti (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Pastor Carlton/Pan McFadden (gościnnie)
8.2 1980 Pan Perry (gościnnie)
9.0 1979 Streeter (gościnnie)
7.5
Kaz
1978 (gościnnie)
8.0 1977 Edwin Shirley (gościnnie)
7.7 1977 Profesor Semeneza (gościnnie)
6.8 1977 Sędzia Cromwell (gościnnie)
7.1 1976 Simon Crossland (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Lancaster (gościnnie)
7.5 1975 Menedżer (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Pan Case / Dr Mayes
5.5 1973 Sędzia (gościnnie)
2.3 1972 Dr Haley (gościnnie)
8.0 1969 Fred (gościnnie)
6.9 1967 Pan Bronson (gościnnie)
8.5 1966 Foster (gościnnie)
8.4 1965 Osborne (gościnnie)
8.2 1965 Licytator (gościnnie)
10.0 1963 Monroe (gościnnie)
7.9 1963 Detektyw (gościnnie)
9.0 1962 Major Domo (gościnnie)
5.9 1960 Pan Breckenridge (gościnnie)
8.0 1960 Dr Clark (gościnnie)
7.4 1959 Minister (gościnnie)
9.5 1952 Dean Hopkins (1964-1966)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ivan Bonar filmy Ivan Bonar najlepsze filmy Ivan Bonar zdjęcia Ivan Bonar galeria Ivan Bonar biografia Ivan Bonar nominacje Ivan Bonar nagrody i wyróżnienia Ivan Bonar filmografia Ivan Bonar aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.