Issei Futamata
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Kyousuke Higuchi (głos)
8.2 2010 Kyousuke Higuchi (głos)
8.0 2009 Kyousuke Higuchi (głos)
8.4 2008 Kyousuke Higuchi (głos)
7.5 2007 Kyousuke Higuchi (głos)
8.3 2006 Kyousuke Higuchi (głos)
8.5 2006 Kyousuke Higuchi (głos)
7.9 2006 Kyousuke Higuchi (głos)
8.7 2006 Kyousuke Higuchi (głos)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Kyousuke Higuchi (głos)
8.1 2005 Kyousuke Higuchi (głos)
7.3 2005 Kyousuke Higuchi (głos)
8.2 2005 Kyousuke Higuchi (głos)
4.8 2004 Kyousuke Higuchi (głos)
10.0 2004 Kyousuke Higuchi (głos)
9.0 2003 Kyousuke Higuchi (głos)
5.9
MegaMan: NT Warrior
Rockman.exe
2002 Kyousuke Higuchi (głos)
8.3
Get Backers
Gettobakkâzu dakkanya
2002 Kyousuke Higuchi (głos)
8.4 2001 Kyousuke Higuchi (głos)
9.1 2000 Kyousuke Higuchi (głos)
8.4 2000 Kyousuke Higuchi (głos)
7.5 1999 Kyousuke Higuchi (głos)
8.0 1999 Kyousuke Higuchi (głos)
2.5 1998 Kyousuke Higuchi (głos)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers Next, The
1996 Kyousuke Higuchi (głos)
6.0 1996 Kyousuke Higuchi (głos)
10.0 1996 Kyousuke Higuchi (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Kyousuke Higuchi (głos)
7.5 1994 Kyousuke Higuchi (głos)
7.8 1993 Kyousuke Higuchi (głos)
8.5
O czym szumią wierzby
Tanoshii Willow Town
1993 Kyousuke Higuchi (głos)
7.6 1992 Kyousuke Higuchi (głos)
5.0 1991 Kyousuke Higuchi (głos)
7.0 1990 Kyousuke Higuchi (głos)
7.8
Księga dżungli
Jungle Book Shonen Mowgli
1989 Kyousuke Higuchi (głos)
6.8 1989 Kyousuke Higuchi (głos)
10.0 1989 Kyousuke Higuchi (głos)
8.0 1989 Kyousuke Higuchi (głos)
5.0 1988 Kyousuke Higuchi (głos)
10.0 1988 Kyousuke Higuchi (głos)
9.1 1988 Kyousuke Higuchi (głos)
8.0 1988 Kyousuke Higuchi (głos)
0.0 1986 Kyousuke Higuchi (głos)
10.0 1985 Kyousuke Higuchi (głos)
6.0
Alicja w Krainie Czarów
Fushigina kuni-no alice
1983 Kyousuke Higuchi (głos)
8.0 1983 Kyousuke Higuchi (głos)
7.0 1982 Kyousuke Higuchi (głos)
10.0 1981 Kyousuke Higuchi (głos)
7.5 1979 Kyousuke Higuchi (głos)
7.8 1978 Kyousuke Higuchi (głos)
0.0 1969 Kyousuke Higuchi (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Issei Futamata filmy Issei Futamata najlepsze filmy Issei Futamata zdjęcia Issei Futamata galeria Issei Futamata biografia Issei Futamata nominacje Issei Futamata nagrody i wyróżnienia Issei Futamata filmografia Issei Futamata aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.