Isolde Barth
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Dyrektor szkoły
0.0 2005 Elisabeth Steinhoff (gościnnie)
0.0 2003 Inka Rogel (gościnnie)
9.2
Mannowie - Powieść stulecia
Manns - Ein Jahrhundertroman, Die
2001
5.2 2001 Gerlinde Lies (gościnnie)
6.9
Gorzka czekolada
Merci pour le chocolat
2000 Pauline
0.0 1998
0.0 1998 Rosemarie Haller (gościnnie)
0.0 1997 Erika Seebeck (gościnnie)
0.0 1995 Pani Frohwein
0.0 1994 (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Helene Schweitzer(gościnnie)
6.5
Śmierć na sprzedaż
Touch and Die
1991 Gina
6.0 1991 Pani Spitz
5.0 1981 (gościnnie)
7.5 1978 Eva
7.0 1978 Charlotte Reesen / Renate Gruber (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Isolde Barth filmy Isolde Barth najlepsze filmy Isolde Barth zdjęcia Isolde Barth galeria Isolde Barth biografia Isolde Barth nominacje Isolde Barth nagrody i wyróżnienia Isolde Barth filmografia Isolde Barth aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.