Ismael 'East' Carlo
Data urodzenia: 1942-01-29
Miejsce urodzenia: Cabo Rojo, Portoryko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Don Santiago (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Don Santiago (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Meksykanin w autobusie (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Don Santiago (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Don Santiago (gościnnie)
7.3 2002 Basilio (gościnnie)
8.7 2002 Don Santiago (gościnnie)
6.2
Bardzo dziki Zachód
Wild Wild West
1999 Don Santiago (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Don Santiago (gościnnie)
7.8 1998 Don Santiago (gościnnie)
5.9 1998 Don Santiago (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Don Santiago (gościnnie)
10.0 1997 Don Santiago (gościnnie)
7.9 1997 Don Santiago (gościnnie)
6.3
Egzekutor
Eraser
1996 Don Santiago (gościnnie)
9.4 1996 Don Santiago (gościnnie)
7.8
Nietykalni
Untouchables, The
1993 Don Santiago (gościnnie)
7.6 1993 Don Santiago (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Don Santiago (gościnnie)
6.8
Obroża
Wedlock
1991 Don Santiago (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Don Santiago (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Don Santiago (gościnnie)
7.1 1989 Don Santiago (gościnnie)
8.6 1989 Don Santiago (gościnnie)
5.7 1989 Don Santiago (gościnnie)
9.0
Stan zagrożenia
Supercarrier
1988 Don Santiago (gościnnie)
7.9
Partnerzy
Sidekicks
1986 Don Santiago (gościnnie)
5.7 1986 Don Santiago (gościnnie)
7.0 1984 Don Santiago (gościnnie)
7.6 1984 Don Santiago (gościnnie)
7.1 1984 Don Santiago (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Don Santiago (gościnnie)
8.3 1983 Don Santiago (gościnnie)
6.3 1983 Don Santiago (gościnnie)
8.5 1982 Don Santiago (gościnnie)
7.6 1982 Don Santiago (gościnnie)
6.2 1982 Don Santiago (gościnnie)
8.3 1982 Don Santiago (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Don Santiago (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Don Santiago (gościnnie)
7.5
Wyzwanie
Defiance
1980 Don Santiago (gościnnie)
8.2 1980 Don Santiago (gościnnie)
6.8 1977 Don Santiago (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ismael 'East' Carlo filmy Ismael 'East' Carlo najlepsze filmy Ismael 'East' Carlo zdjęcia Ismael 'East' Carlo galeria Ismael 'East' Carlo biografia Ismael 'East' Carlo nominacje Ismael 'East' Carlo nagrody i wyróżnienia Ismael 'East' Carlo filmografia Ismael 'East' Carlo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.