Isla Blair
Data urodzenia: 1944-09-29
Miejsce urodzenia: Bangalore, Indie Brytyjskie (obecnie Indie)
Stan cywilny: mąż Julian Glover (od 28.09.1968), syn Jamie Glover (ur. 10.07.1969)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010 Beatty
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Alice Pimley (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Mary Harrow (gościnnie)
7.0 1998 Myrtle Quincy (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Dr Jane Moore (gościnnie)
6.8 1992 Elaine Aubrey (gościnnie)
6.0 1990 Lady Amelia Foulacre (gościnnie)
0.0 1990 Janet Wendell (gościnnie)
7.8
Indiana Jones i ostatnia krucjata
Indiana Jones and the Last Crusade
1989 Pani Donovan
7.6 1989 Baronowa
7.6 1989 Baronowa
6.0 1989 Ruth
0.0 1986 Lisa Berkeley(gościnnie)
0.0 1985 Penny Osmond (gościnnie)
10.0 1984 Eileen (gościnnie)
0.0 1982 Laura Miles
0.0 1982 Alexa
0.0 1978 Helen Bardsley (gościnnie)
0.0 1976 Lady Caroline #2
0.0 1975 Germaine Allenby (gościnnie)
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Cudzoziemka (gościnnie)
7.6
Bitwa o Anglię
Battle of Britain
1969 Pani Andy
0.0 1969 Dr Linda Carpenter
0.0 1969 Elaine (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Isabella (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Janine Flambeau (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Panna Młoda (1967) (gościnnie)
0.0 1960 Jane #2 (1968)
7.6 1955 Daphne
4.7 1955 Fleur Harris (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Isla Blair filmy Isla Blair najlepsze filmy Isla Blair zdjęcia Isla Blair galeria Isla Blair biografia Isla Blair nominacje Isla Blair nagrody i wyróżnienia Isla Blair filmografia Isla Blair aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.