Isabella Hofmann
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2011 Irene Waller (gościnnie)
6.1 2011 Irene Waller (gościnnie)
7.1
Burleska
Burlesque
2010 Irene Waller (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Sędzia Kathleen Stark (gościnnie)
7.3
Mój śmiertelny wróg
My Own Worst Enemy
2008 Irene Waller (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Irene Waller (gościnnie)
7.7
Miasteczko Point Pleasant
Point Pleasant
2005 Irene Waller (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Pani Lynette Dennis (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Irene Waller (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Irene Waller (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Irene Waller (gościnnie)
8.2 2002 Irene Waller (gościnnie)
7.3 2002 Dorothy Frost (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Irene Waller (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Irene Waller (gościnnie)
7.0
Rekiny i Płotki
Beggars and Choosers
1999 Irene Waller (gościnnie)
7.0 1999 Irene Waller (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Irene Waller (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Irene Waller (gościnnie)
7.0 1995 Irene Waller (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Irene Waller (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Irene Waller (gościnnie)
0.0 1993 Irene Waller (gościnnie)
7.6 1993 Irene Waller (gościnnie)
7.5 1991 Irene Waller (gościnnie)
7.5 1991 Irene Waller (gościnnie)
8.1 1989 Irene Waller (gościnnie)
7.7
Kochany John
Dear John
1988 Irene Waller (gościnnie)
6.3 1986 Irene Waller (gościnnie)
5.7 1986 Irene Waller (gościnnie)
9.0 1984 Irene Waller (gościnnie)
0.0

0 Irene Waller (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Isabella Hofmann filmy Isabella Hofmann najlepsze filmy Isabella Hofmann zdjęcia Isabella Hofmann galeria Isabella Hofmann biografia Isabella Hofmann nominacje Isabella Hofmann nagrody i wyróżnienia Isabella Hofmann filmografia Isabella Hofmann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.