Isabel Sanford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1997 (głos) (ona sama) (gościnnie)
6.4 1997 (głos) (ona sama) (gościnnie)
10.0 1996 (głos) (ona sama) (gościnnie)
10.0 1995 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.0 1993 (głos) (ona sama) (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.0 1992 (głos) (ona sama) (gościnnie)
6.1 1992 (głos) (ona sama) (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 (głos) (ona sama) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (ona sama) (gościnnie)
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.0 1984 (głos) (ona sama) (gościnnie)
10.0 1979 (głos) (ona sama) (gościnnie)
6.2 1978 (głos) (ona sama) (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.4 1975 (głos) (ona sama) (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.3 1973 (głos) (ona sama) (gościnnie)
8.0
Hickey i Boggs
Hickey & Boggs
1972 (głos) (ona sama) (gościnnie)
4.7 1971 (głos) (ona sama) (gościnnie)
6.3 1970 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.1 1969 (głos) (ona sama) (gościnnie)
6.7 1969 (głos) (ona sama) (gościnnie)
10.0 1968 (głos) (ona sama) (gościnnie)
8.2 1968 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.8 1964 (głos) (ona sama) (gościnnie)
8.8 1964 (głos) (ona sama) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Isabel Sanford filmy Isabel Sanford najlepsze filmy Isabel Sanford zdjęcia Isabel Sanford galeria Isabel Sanford biografia Isabel Sanford nominacje Isabel Sanford nagrody i wyróżnienia Isabel Sanford filmografia Isabel Sanford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.