Isaac Schinazi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Gość na ślubie (gościnnie) (niewymien
6.0 2010 Gość na ślubie (gościnnie) (niewymien
7.7 2010 Gość na ślubie (gościnnie) (niewymien
7.0
Julie i Julia
Julie & Julia
2009 Gość na ślubie (gościnnie) (niewymien
7.9
Uprowadzeni
Kidnapped
2006 Gość na ślubie (gościnnie) (niewymien
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Gość na ślubie (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Isaac Schinazi filmy Isaac Schinazi najlepsze filmy Isaac Schinazi zdjęcia Isaac Schinazi galeria Isaac Schinazi biografia Isaac Schinazi nominacje Isaac Schinazi nagrody i wyróżnienia Isaac Schinazi filmografia Isaac Schinazi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.