Isa Jank
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2005 Annabelle Gravenberg
5.2 2001 Annette Buschmann (2002) (gościnnie)
8.6 1995 Clara 'Clarissa' von Anstetten (Prozeski) (1995-2001)
0.0 1994 Tina (1994) (gościnnie)
4.5
Niewłaściwi faceci
Wrong Guys, The
1988 Instruktorka Spa
0.0 1987 Dr.Nadja Bredow
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 Lena Lewandowsky
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Franzi Schrempf (gościnnie)
7.0 1978 Herlinde Gabler (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Isa Jank filmy Isa Jank najlepsze filmy Isa Jank zdjęcia Isa Jank galeria Isa Jank biografia Isa Jank nominacje Isa Jank nagrody i wyróżnienia Isa Jank filmografia Isa Jank aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.