Iris Berben
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Judith Müller
10.0 2009 Bertha Krupp
7.1
Afryka, moja miłość
Afrika, mon amour
2007 Katharina von Strahlberg
0.0 2005 Nina Vandenberg
6.0
Rodzina Guldenbergów
Erbe der Guldenburgs, Das
1987 Evelyn von Guldenburg, gesch. Lauritzen, geb. von Guldenburg (1987, 1989-1990)
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 Nora Schill(gościnnie)
6.0 1982 Annette Münzner
0.0 1982 Frau Windlechner (gościnnie)
5.0 1981 Karin Wilbrand (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Annemarie (1977) (gościnnie)
0.0 1975 (gościnnie)
6.2 1974 Rosy Kramer (gościnnie)
7.2
Panie na Mogadorze
Gens de Mogador, Les
1972

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Iris Berben filmy Iris Berben najlepsze filmy Iris Berben zdjęcia Iris Berben galeria Iris Berben biografia Iris Berben nominacje Iris Berben nagrody i wyróżnienia Iris Berben filmografia Iris Berben aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.