Irina Wanka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2008 Silvia Roncato (gościnnie)
5.0 1996 Tatjana Prinz (2003-)
7.0
Cena nadziei
Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les
1996 Frédérike
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Siostra Eva
0.0 1995 Christa (gościnnie)
1.0 1987 Anna Bortone
0.0 1978
7.0 1978 Anneliese (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Marianne Schieder / Anita Drehwitz / Sophie Schlüter / Herta Lenau (g
7.5
Zmierzch bogów
Caduta degli dei, La
1969 Lisa
10.0 1969 Irmie Faber (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Irina Wanka filmy Irina Wanka najlepsze filmy Irina Wanka zdjęcia Irina Wanka galeria Irina Wanka biografia Irina Wanka nominacje Irina Wanka nagrody i wyróżnienia Irina Wanka filmografia Irina Wanka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.