Irene Roseen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2007 Lily Meyer (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Lily Meyer (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Siostra Karen Dunne (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Lily Meyer (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Lily Meyer (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Lily Meyer (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Lily Meyer (gościnnie)
6.8 2000 Lily Meyer (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Lily Meyer (gościnnie)
6.0
Brawo, bis!
Encore! Encore!
1998 Lily Meyer (gościnnie)
7.6
Tajemnice Los Angeles
L.A. Confidential
1997 Lily Meyer (gościnnie)
7.2 1992 Lily Meyer (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Kobieta (gościnnie)
0.0 1987 Lily Meyer (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Lily Meyer (gościnnie)
7.8
Nigdy nie obiecywałem ci ogrodu pełnego róż
I Never Promised You a Rose Garden
1977 Lily Meyer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Irene Roseen filmy Irene Roseen najlepsze filmy Irene Roseen zdjęcia Irene Roseen galeria Irene Roseen biografia Irene Roseen nominacje Irene Roseen nagrody i wyróżnienia Irene Roseen filmografia Irene Roseen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.