Irena Laskowska
Data urodzenia: 1925-03-15
Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 1991 Pracodawczyni Marii
7.2 1988 Pracodawczyni Marii
6.4 1988 Pracodawczyni Marii
7.3 1987 Pracodawczyni Marii
6.7 1986 Pracodawczyni Marii
6.7 1986 Pracodawczyni Marii
6.1 1985 Pracodawczyni Marii
6.8 1985 Pracodawczyni Marii
6.5 1981 Pracodawczyni Marii
7.3 1979 Pracodawczyni Marii
6.8 1977 Pracodawczyni Marii
8.2
Ja, Klaudiusz
I, Claudius
1976 Pracodawczyni Marii
5.5 1975 Pracodawczyni Marii
4.5 1974 Pracodawczyni Marii
7.4 1974 Pracodawczyni Marii
8.4
Królowa Elżbieta
Elizabeth R
1971 Pracodawczyni Marii
6.9 1971 Pracodawczyni Marii
7.4 1969 Pracodawczyni Marii
6.7 1969 Pracodawczyni Marii
6.9 1966 Pracodawczyni Marii
6.8 1966 Pracodawczyni Marii
8.0 1965 Pracodawczyni Marii
5.7 1961 Pracodawczyni Marii
7.8 1958 Pracodawczyni Marii
7.1 1948 Pracodawczyni Marii

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Irena Laskowska filmy Irena Laskowska najlepsze filmy Irena Laskowska zdjęcia Irena Laskowska galeria Irena Laskowska biografia Irena Laskowska nominacje Irena Laskowska nagrody i wyróżnienia Irena Laskowska filmografia Irena Laskowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.