Irena Karel
Data urodzenia: 1943-08-06
Miejsce urodzenia: Lwów, Polska (obecnie Ukraina)
Stan cywilny: mąż Zygmunt Samosiuk (23.02.1974 - 24.11.1983, jego śmierć)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2009 Jola (gościnnie)
6.1 1989 Zosia, gość na przyjęciu u Pasikonika
6.5 1988 Bożena Kamicka, laborantka w pracowni
6.2 1982 Konfidentka gestapo
6.9 1980 Zuzanna Myszkowska
6.2 1980
7.6 1977 Narzeczona Steve'a
0.0 1977 Brenda
0.0 1976 Grażyna
6.0 1974 Przyjaciółka Tadeusza
7.4 1974 Panna Krysia, pasażerka w pociągu (gościnnie)
6.9 1972 Teresa
7.7 1971 Kelnerka w kawiarni "Kolorowa" na sopockim molo(gościnnie)
6.4 1970 Opiekunka staruszki, współlokatorki Winczewskiego w Warszawie
4.3
Sygnały MMXX
Signale - Ein Weltraumabenteuer
1970 Juana
7.7 1969 Ewka Nowowiejska, siostra Adama
7.5 1969 Plutonowy Magda

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Irena Karel filmy Irena Karel najlepsze filmy Irena Karel zdjęcia Irena Karel galeria Irena Karel biografia Irena Karel nominacje Irena Karel nagrody i wyróżnienia Irena Karel filmografia Irena Karel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.