Ingrid von Bothmer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1998 Pani Wilkerling
0.0 1996 (gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
10.0 1986 Liesel Pauly (2000) (gościnnie)
0.0 1979 Hanni
0.0 1968 Sąsiadka pani Heinrich
0.0 1966 Lady McLean(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ingrid von Bothmer filmy Ingrid von Bothmer najlepsze filmy Ingrid von Bothmer zdjęcia Ingrid von Bothmer galeria Ingrid von Bothmer biografia Ingrid von Bothmer nominacje Ingrid von Bothmer nagrody i wyróżnienia Ingrid von Bothmer filmografia Ingrid von Bothmer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.