Inga Ålenius
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1998 Polisass. Almkvist
0.0 1997 Operatorka zdjęć
10.0 1991 Alva Nykvist
10.0 1991 (gościnnie)
0.0 1988 Agata Gärdin
0.0 1971 Astrid Ljung

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Inga Ålenius filmy Inga Ålenius najlepsze filmy Inga Ålenius zdjęcia Inga Ålenius galeria Inga Ålenius biografia Inga Ålenius nominacje Inga Ålenius nagrody i wyróżnienia Inga Ålenius filmografia Inga Ålenius aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.