Indira Varma
Data urodzenia: 1973-12-05
Miejsce urodzenia: Bath, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Cate Pritchard (gościnnie)
8.1 2010 Zoe Luther
0.0 2009 Cate Pritchard (gościnnie)
6.5 2009 Cate Pritchard (gościnnie)
7.0
Czas Komanczów
Comanche Moon
2008 Cate Pritchard (gościnnie)
7.0 2007 Cate Pritchard (gościnnie)
5.5
Nagi instynkt 2
Basic Instinct 2
2006 Cate Pritchard (gościnnie)
7.3
1300 gramów
3 lbs.
2006 Cate Pritchard (gościnnie)
7.7 2006 Cate Pritchard (gościnnie)
8.1
Rzym
Rome
2005 Niobe
7.7
Kości
Bones
2005 Cate Pritchard (gościnnie)
10.0 2004 Cate Pritchard (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Cate Pritchard (gościnnie)
5.5 2000 Cate Pritchard (gościnnie)
0.0 2000 Cate Pritchard (gościnnie)
0.0 1999 Cate Pritchard (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Indira Varma filmy Indira Varma najlepsze filmy Indira Varma zdjęcia Indira Varma galeria Indira Varma biografia Indira Varma nominacje Indira Varma nagrody i wyróżnienia Indira Varma filmografia Indira Varma aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.