Ilse Neubauer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2004 Pani Kreuzenbeck
0.0 1992 Elisabeth Schneck
0.0 1987 Ilse Kugler
0.0 1987 Pani Sogarski
0.0 1987 Ute Pelzer
0.0 1982 Dozorczyni Stürzlinger (gościnnie)
5.0 1981 Margott Hohmann (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
0.0 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Frau Seibold / Frau Gerres (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ilse Neubauer filmy Ilse Neubauer najlepsze filmy Ilse Neubauer zdjęcia Ilse Neubauer galeria Ilse Neubauer biografia Ilse Neubauer nominacje Ilse Neubauer nagrody i wyróżnienia Ilse Neubauer filmografia Ilse Neubauer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.