Ilona Grübel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 1996 Julia Freund (gościnnie)
0.0 1995 Vicky Reichert (gościnnie)
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Nora Hauptmann (gościnnie)
0.0 1995 Alma van Osten (gościnnie)
0.0 1990 Pani Leininger (gościnnie)
7.1
Klinika w Szwarzwaldzie
Schwarzwaldklinik, Die
1985 Dr Katarina Gessner
7.0 1978 Dr Evelyn Kreiner
0.0 1977 Fee von Ehrenstein / Marta Wollner (gościnnie)
6.2 1974 Inge Holz / Katrin Kramer (gościnnie)
0.0 1972 Barbara Beth (gościnnie)
0.0 1972 Inge Westphal (gościnnie)
0.0 1969 Heidi (gościnnie)
10.0 1969 Hanna Heinichen / Kati Vogt / Ursula Rudek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ilona Grübel filmy Ilona Grübel najlepsze filmy Ilona Grübel zdjęcia Ilona Grübel galeria Ilona Grübel biografia Ilona Grübel nominacje Ilona Grübel nagrody i wyróżnienia Ilona Grübel filmografia Ilona Grübel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.