Ilja Richter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Dyrektor Hündchenparadies(gościnnie)
0.0 2001 Proboszcz Bernhard (gościnnie)
6.7 2000 Mies Fies Ling (głos)
0.0 1998 Sigmund Rüger (gościnnie)
0.0 1995 (gościnnie)
2.0 1994 Wilfried Lause (gościnnie)
0.0 1993 Jaques Paul
0.0 1988
0.0 1986 Knappstadt (gościnnie)
0.0 1984
7.0 1978 Moreno (2000) (gościnnie)
0.0 1977 Egon Färber
0.0 1971

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ilja Richter filmy Ilja Richter najlepsze filmy Ilja Richter zdjęcia Ilja Richter galeria Ilja Richter biografia Ilja Richter nominacje Ilja Richter nagrody i wyróżnienia Ilja Richter filmografia Ilja Richter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.