Ilene Graff
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Pani Clora Tucker (gościnnie)
9.0 2009 Gayle Finnegan (gościnnie)
7.7 2009 Gayle Finnegan (gościnnie)
7.5
Napiętnowany
Haunted
2002 Gayle Finnegan (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Gayle Finnegan (gościnnie)
0.0 1991 Gayle Finnegan (gościnnie)
9.0 1985 Gayle Finnegan (gościnnie)
7.1 1982 Gayle Finnegan (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Gayle Finnegan (gościnnie)
8.0
Miłość Sary
Beulah Land
1980 Gayle Finnegan (gościnnie)
10.0 1979 Gayle Finnegan (gościnnie)
7.5 1977 Gayle Finnegan (gościnnie)
7.0 1976 Gayle Finnegan (gościnnie)
7.0 1973 Gayle Finnegan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ilene Graff filmy Ilene Graff najlepsze filmy Ilene Graff zdjęcia Ilene Graff galeria Ilene Graff biografia Ilene Graff nominacje Ilene Graff nagrody i wyróżnienia Ilene Graff filmografia Ilene Graff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.